اگر به تازگی تمرینات مبتدی یوگا را شروع کرده اید، بهتر است این دستور العمل ها را مطالعه کنید. واز ابتدا بصورت حرفه ای و  اصولی تمرین کنید و به نتایج مطلوبی برسید . این نکات ممکن است در وحله ی اول بسیار ساده به نظر برسند، اما در عین حال رعایت کردن آنها پایه و اصل تمرینات یوگا است. و برای رسیدن به نتایج مطلوب همیشه بهترین روش صبر و ممارست است. باید برنامه ای منظم برای انجام تمرینات یوگا داشته باشید و بصورت جدی دنبال کنید. تا به سلامت خودتان کمک کنید.

در این مواقع تمرینات مبتدی یوگا را انجام ندهید

اولین نکته برای شروع تمرینات مبتدی یوگا این است که موارد منع انجام هر حرکت را بدانید.

یائسگی،بارداری، دردهای ستون فقرات، زانو و کتف ها و همچنین فشار خون بالا و مشکلات تنفسی با برخی از حرکات یوگا در تضاد هستند و در صورت داشتن هر یک از این مشکلات باید حرکات اصلاحی و کمک درمانی را انجام دهید، یا محدودیت هایی برای انجام آن ها لحاظ کنید. همچنین در کلیه ی حرکت های دیگر هم باید حواستان به آسیب و یا محدودیت جسمانی خودتان باشد.

اگر هر گونه مشکل جسمی دارید بهتر است قبل از شروع یوگا با مربی خود مشورت کنید.

برای انجام تمرینات یوگا صبور باشید

دستور العمل ها و تصاویری که از هر حرکت یوگا می بینید را افراد پیشرفته ای مثل مربی یوگا انجام می دهند و در واقع هدف هایی هستند که شما به سویشان حرکت می کنید و قرار نیست در دفعات اول به همان شکل انجام دهید. در واقع شما در طول انجام تمرینات مبتدی یوگا، کم کم حالت ها و روش های مختلف و مناسب با بدن خود را برای انجام هر چه صحیح تر حرکات یوگا کشف و امتحان می کنید. و با صبر و ممارست بهترین نتایج را کسب کنید.

ابتدا از حرکات و تمرینات مبتدی یوگا شروع کنید

همه ما تقریبا این جمله معروف را بارها و بارها شنیده ایم روهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رویم روهر آن است که آهسته و پیوسته رویم

شما می توانید از همین ابتدا تمرینات مبتدی یوگا را هر چه می خواهید سخت تر و چالش بر انگیز تر کنید. پیشنهاد ما به شما این است که آهسته شروع کنید و سعی کنید تمامی تنظیمات و ریزه کاری های حرکات را درست و کامل فرا بگیرید.

برای سخت تر کردن حرکات یوگا سه راه وجود دارد. یکی این که میزان مکث در هر حرکت را بیشتر و بیشتر کنید. دوم این که به سراغ حرکات سنگین تر و حرفه ای تر بروید و سوم آن که سرعت تغییر از یک حرکت به حرکت بعدی را سریع تر کنید.

چطور حرکات را انتخاب کنید

برای شروع تمرینات مبتدی یوگا، با توجه به توانایی خودتان حرکاتی را انتخاب کنید که به نظرتان می رسد از پس انجام آن ها بر می آیید. حرکاتی که بر روی زمین انجام می شوند عمدتا از حرکات ایستاده آسان تر هستند چرا که نیاز زیادی به قدرت و تعادل ندارند

در ضمن حرکاتی که زمان پیشنهادی ماندن در آن ها یا مکث آن ها بیشتر است عمدتا حرکات آسان تری هستند. شما می توانید برای تمرینات مبتدی یوگا از چرخه ی ساده و پایه ای یوگا شروع کنید و کم کم حرکات دیگر را به این چرخه اضافه کنید تمرین روزانه شما باید بین ۱۵ تا ۹۰ دقیقه طول بکشد و هفته ای ۱ تا ۶ بار آن را انجام دهید که این بستگی به توانایی، زمان بندی و هدفی که در یوگا دنبال می کنید دارد. در کل تمرین با زمان کوتاه تر اما تکرار بیشتر در طول روز های هفته، بهتر از تمرین با زمان طولانی اما تکرار کم جواب خواهد داد. برای راحتی انجام حرکات یوگا بهتر است لباس های گشاد، سبک و راحت یا لباس های چسبان ورزشی که آزادی حرکت را از شما نگیرد استفاده کنید.

خوردن و آشامیدن

خوردن و نوشیدن قبل از تمرینات مبتدی یوگا اصلا توصیه نمی شود. مخصوصا اگر تمرینات متناوب یا چرخه ای انجام می دهید.

۱تا ۳ ساعت قبل از یوگا غذا بخورید و قبل از شروع تمرینات یوگا تنها مقدار کمی آب بنوشید.

در ضمن اگر می توانید در طول انجام تمرینات مبتدی یوگا اصلا آب ننوشید.

سخن آخر

یوگا مثل هر ورزش و یا حرفه دیگری نیاز به انجام منظم تمرین ها دارد. باید قبل از شروع حرکات درست را شناسایی کنیم و انتظار نداشته باشیم در در اولین مرحله انجام تمرینات درست مثل مربی یوگا تمرین کنیم. بلکه با تلاش و تمرین می توانیم حرکات را بصورت حرفه ای انجام دهیم. نوع پوشش در انجام تمرینات یوگا مهم نیست فقط لباس مناسب و راحت بپوشید سعی کنید در محلی که تمرینات را انجام می دهید. از گیاهان طبیعی هم استفاده کنید.

در صورتیکه تمایل به انجام تمرینات یوگا در منزل دارید ، به راحتی میتوانید از آموزش های آنلاین یوگا که در سایت و اپلیکیشن یوگان ارائه شده است ، استفاده کنید و از فواید این ورزش در سلامتی جسم و ذهن خود بهره مند شوید . همچنین در صورت تمایل می توانید DVD های آموزش یوگا در خانه را نیز تهیه کنید.

بدود دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید